domingo, 10 de mayo de 2009

100509



FOTOS GENTILEZA DEL CRACK DE MIQUEL PITARCH... gracias por acompañarme ese día (fue una experiencia muy bonita... vaya paisajes... lo malo fue el último puerto que no se acababa nunca el capullo...)







Hoy hemos hecho terra de remences... Una clásica de las cicloturistas catalanas. Ho he passat molt be. Al km. 40 aproximadament he vist a un xicot de l´equip del rayoteam... i hem anat junts fins al final de la curta (km. 95).






Dos ports que no se m´han fet durs. A partir d´allà. un port molt bèstia d´uns set kilòmetres (Coll de Bracons). Baixava el raio i m´ha donat ànims. (Gràcies!). Després m´han dit que l´havia fet dos cops el mot espartà... i després xino xano amb el Miquel. Amb molt bons avituallaments i una organització excel.lent.

L´ultim repecho molt dur també (uns 25 km tombant cap amunt: Cantonigròs). Al km. 172 un noi ha caigut i no ens han deixat continuar. Hem fet un revol i hem anat per altre poble. El pobre crec que s´ha fet molt mal baixant i ha tompat contra un cotxe que pujava. (Se l´han endut en helicòpter).

Un dia molt maco, amb bon ambient, unes vistes meravelloses amb les vaques incloses... (I un hotel molt xulo ahir que no trovaba ni a la de tres...). Continuem lluitant...